European Bus Simulator 2012



PC

European Bus Simulator 2012

simulátor autobusu


K objednávce získáte jako bonus adventuru The Secrets of Atlantis: Posvátné dědictví.

European Bus Simulator 2012 je nejnovější hrou z dílny vývojářského studia TML. V ní se vžijete do role řidiče autobusu a usednete za volant věrně zpracovaného německého vozu, se kterým se můžete vydat, kamkoliv budete chtít.

Nechte se unést dokonalostí každého detailu. V tomto simulátoru je věrně zachycen každý technický parametr. Zapněte větrání, když se začnou mlžit okna, a nespouštějte oči z tachografu, abyste dodrželi povinné přestávky. Prostřednictvím digitálních ukazatelů můžete v autobuse sledovat teplotu motoru, stav chladicí kapaliny a oleje i množství nafty v nádrži.

Naplánujte trasu a projeďte na 450 zastávek a nádraží německého města. Uchvátí vás realisticky se chovající účastníci silničního provozu řízení počítačem, ať již to jsou vozidla či chodci. Na zastávce to pak budete vy, kdo rozhodne: jízdenka pro důchodce, nebo denní permanentka? Cestující vaše vstřícné jednání ocení buď přátelským „děkuji“, nebo nevrlým zabručením.

Takovou míru reality neobsahoval ještě žádný autobusový simulátor: V 3D světě bez omezení pohybu, ve světě plném zajímavých podrobností pokaždé objevíte něco nového. Nezapomeňte ale na dodržování jízdního řádu a respektování pravidel silničního provozu!

• Detailní modely autobusů s realisticky ztvárněnou technikou a fyzikou zajišťují vysoký stupeň reality.
• Linky, které si plánujete sami.
• Systém odměn.
• Ohromný 3D svět se svobodou pohybu věrně napodobující německé město.
• Spousty kolemjdoucích a vozidel realisticky ovládaných počítačem.
• Realisticky ztvárněný všední den řidiče autobusu.
• Prostřednictvím zabudované funkce je možné karosérii přelakovat a o svůj výtvor se podělit s ostatními hráči přes internet.



PEGI 3 - Obsah her, daných tímto ratingem je považován za vhodný pro všechny věkové skupiny. Jisté násilí je v komickém kontextu akceptovatelné (Bugs Bunny nebo Tom & Jerry). Dítě by nemělo asociovat postavu na obrazovce s postavami reálného života, měla by to být čirá fantazie. Hra nemá obsahovat zvuky ani obraz, jež dítě děsí. Neobsahují vulgární výrazy, scény neobsahují scény obsahující nahost ani žádné odkazy na sexuální aktivity.   
Vaše cena včetně DPH:
99 Kč
Stav zboží:
Nové, nerozbalené
Dostupnost:
Máme skladem (expedujeme do 24 hodin)
Jazyk:
Česky (titulky)
Platforma:
PC

KOUPIT ZA 99 KČ 




 
1x European Bus Simulator 2012 (PC)
cena za 1 kus: 99 Kč